Personvernerklæring

Scala Retail Property AS , DNB Eiendom og Involve er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine brukere på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon om våre brukere av www.tangencentrum.no (med tilhørende nettsteder), og øvrige digitale kanaler og tjenester.

(Videre i denne erklæringen vil Scala Retail Property AS , DNB Eiendom og Involve bli omtalt som Scala og samarbeidspartnere.)

Sensitive personopplysninger

Ingen av Scala og samarbeidspartnere sine tjenester krever at det oppgis sensitive og konfidensielle personopplysninger. Registrering av slike personopplysninger i Scala sine grensesnitt er ikke tillatt, og skal ikke oppgis til Scala eller deres samarbeidspartnere under noen omstendigheter.

I de tilfelle du blir bedt om å sende inn kopi av legitimasjon skal personnummeret sladdes.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Scala og samarbeidspartnere bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på www.tangencentrum.no (med tilhørende nettsteder). Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsidene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Moz
  • Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder.

Vi lagrer følgende informasjonskapsler:

  • sessionid

Behandles av: Scala og samarbeidspartnere
Benyttes til å gjenkjenne brukeren og tilby en personlig tilpasset opplevelse på våre nettsider, som for eksempel når du skal melde deg på nyhetsbrev.

  • csrftoken

Behandles av: Scala og samarbeidspartnere

Brukes ved utfylling av skjemaer (for eksempel ved innmelding) for å bekrefte at skjemaet ble sendt fra våre nettsider. Dette motvirker tilfeller der en tredjepart forsøker å lure brukeren med et cross-site request forgery-angrep.

  • __utm*

Behandles av: Scala og samarbeidspartnere
Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedene våre. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukernes bevegelser og oppførsler på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet vårt.

Behandles av: Facebook, Scala og samarbeidspartnere

Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.
Les mer om annonser på Facebook og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Når du melder deg på nyhetsbrev, eller registrerer deg som kunde ber vi om personopplysninger fra deg. Scala og samarbeidspartnere er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven.

Scala og samarbeidspartnere bruker innsamlet data om selskapets brukere til å utføre forespurte tjenester. For eksempel, hvis du fyller ut et kontaktskjema bruker selskapet informasjonen til å kontakte deg vedrørende tjenesten du har vist interesse for.
Scala og samarbeidspartnere kan også bruke innsamlet data om selskapets kunder til markedsføringsformål. Vi kan blant annet bruke informasjon du oppgir til å kontakte deg for å diskutere din interesse for selskapet og tjenesten, samt sende deg informasjon om selskapet og dets partnere. Dette kan være informasjon om kampanjer og arrangementer.

Scala og samarbeidspartnere bruker nettsidens navigasjonsinformasjon til å betjene og forbedre selskapets nettsider. Selskapet kan også bruke nettsidens navigasjonsinformasjon i kombinasjon med innhentet data om selskapets kunder for å kunne tilby personlig tilpasset informasjon om eiendomsprosjektet Tangen Centrum.

Scala og samarbeidspartnere forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egne interne med unntak av det som er lovpålagt, samt enkelte samarbeidspartnere i forbindelse med tilbud på utvalgte medlemsfordeler. Det er mulig å reservere seg mot dette her.

Linker til tredjeparts nettsteder og tredjeparts applikasjoner

Tjenestene våre inkluderer i noen tilfeller linker til andre nettsteder der personvernpraksisen kan avvike fra vår. Hvis du sender personopplysninger til noen av disse nettstedene, er disse opplysningene underlagt deres retningslinjer for personvern. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom retningslinjene for personvern for alle nettsider du besøker før du avgir personopplysninger.

Sikkerhet

Involve tar digital sikkerhet på alvor. Secure Socket Layer (SSL) beskytte kundedata ved hjelp av både serverautentisering og datakryptering. Disse teknologiene sørger for at brukerdataen er trygg, sikker og kun tilgjengelig for Kunden som informasjonen tilhører og de som Kunden har gitt informasjonstilgang til. Involve hoster/verter sine nettsider på sikre servere som anvender brannmurer og annen avansert teknologi for å hindre forstyrrelser eller tilgang fra uvedkommende. Ettersom selskapet bruker tjenesten til å opprettholde data om selskapets kunder er denne informasjonen sikret på samme måte som beskrevet ovenfor for kundedata.

Do Not Track

Dersom du aktiverer Do Not Track-funksjonen i din nettleser, vil vi etter beste evne skru av all sporing av ditt besøk på våre sider.

Per dags dato iverksetter vi følgende tiltak:

For mer informasjon om Do Not Track, se http://donottrack.us/

Endringer i personvernerklæringen

Brukeren aksepterer at Scala og samarbeidspartnere forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende. Vesentlige endringer i Personvernerklæringen varsles på lik linje med vesentlige endringer i Tjenesteavtalen:
Scala og samarbeidspartnere plikter å varsle Kunden om vesentlige endringer. Vesentlige endringer inkluderer ethvert forhold som innskrenker brukerens rettigheter, eller som endrer partenes forpliktelser eller rettigheter for øvrig. Melding om vesentlige endringer skal sendes per epost til den epostadressen som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.

Kontaktinformasjon:

Mia Rendum
Prosjektleder

Telefon: +47 410 19 946
E-post: mia.rendum@involve.no

Involve Advertising AS,
Hoffsveien 1A
0275 Oslo
www.involve.no